MERSİN / ERDEMLİ - Pınarbaşı Şehit Polis Bayram Göde İlkokulu

Pınarbaşı Şehit Polis Bayram Göde İlkokulu

güney kültür mah. Pınarbaşı köyü Erdemli/ Mersin
Vizyon
Yenilikçi ve özgüveni yüksek bireylerin yetişebileceği doğal, bütüncül ve öğrenci merkezli bir öğrenme ortamı oluşturmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin her birine bireysel yeteneklerini göz önünde bulundurarak maharetli öğretmenlerimizin elleriyle kaliteli eğitim imkanı sunmak, aldıkları bu eğitim desteğiyle de doğru kararlar verebilen, ahlaklı, başarılı ve toplumun geneline katkı sağlayacak kendine güvenen bireyler yetiştirmek temel görevimizdir.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Bütün sınıflarımız Klima sitemi ile ısınmaktadır
Ulaşım
ULAŞIM İMKANI OLARAK MERSİN İLİNE ELVANLI KOOP. MİNÜBÜSLERİ İLE SAĞLANMAKTADIR. ERRDEMLİ İLÇESİNE İSE SAAT BAŞI HAREKET EDEN PINAR KOOP. MİNÜBÜSLERİ İLE SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
köyümüz erdemli ilçesine bağlı bir köydür. Merkez köy yeri olarak geçmektedir. Köy halkı geçimini genelde limon yetiştiriciliği ile sağlamaktadır.
okulumuzun Mersin iline uzaklığı 35 Km.dir erdemli ilçesine uzaklığı 18 km dir.